Belgielaan 1E
2391PH Hazerswoude
0172230270

CamtechIn 1983 is Camtech opgericht door een aantal technici, die op dat moment werkzaam waren bij Canon (Borsumij Foto). De eerste locatie was de bovenverdieping van een stroopwafelfabriekje in Alphen a/d Rijn. Dit pand werd na ongeveer een jaar verruild voor een echte kantoorruimte in het voormalig gemeentehuis van Aarlanderveen, vreemd genoeg ook gevestigd in Alphen. In die tijd bestond de klantenkring voornamelijk uit een aantal fotowinkels in de omgeving en de oude werkgever Canon.

Weer een aantal jaren later verhuisden we van de binnenstad Alphen naar een bedrijventerrein bij Avifauna. De klantenkring breidde zich uit met Minolta. Deze situatie hield stand tot de verhuizing naar een pand in Boskoop, dat, in tegenstelling tot de vorige panden, eigendom van Camtech was.

   Begin april van 2009 zijn we overgeschakeld op een, geheel in eigen huis ontwikkeld, automatiserings systeem genaamd C.S.I. (Camtech Service Informatie). Dit systeem is geheel web georienteerd en verzorgt de informatie en beheer van alle reparaties en logistieke handelingen binnen een lokaal netwerk.


De werkzaamheden zijn de afgelopen jaren verschoven van algemene reparaties voor de fotohandel tot meer merkgebonden. Zo verzorgen we voor diverse merken de complete service afhandeling.

Ook beperken we ons niet meer tot camera's en flitsers maar repareren we ook Casio horloges en sinds enige tijd ook de dataprojectoren (beamers)

Eind 2010 zijn we verhuisd naar ons splinternieuwe pand aan de Belgielaan (ITC). Deze locatie geeft ons de gelegenheid een betere ontvangstruimte en werkplaats te realiseren.


Klik op een foto voor meer info