Verklaring waterdichtheid
G-SHOCK horloges
Omdat horloges altijd op de pols zitten, hebben klanten een horloge nodig dat zelfs niet breekt als ze vallen. Op basis van dit idee heeft CASIO de conventionele opvattingen onderuit gehaald met het concept voor een schokbestendig horloge. De G-SHOCK was geboren. Met dit "geheel en al robuust" concept als uitgangspunt heeft CASIO dit product in de loop der tijd verder ontwikkeld en er nieuwe en opwindende functies aan toe gevoegd.

In het uitzonderlijke geval dat er een mankement optreedt aan uw horloge, bent u bij ons aan het juiste adres voor reparatie. Casio geeft standaard 2 jaar garantie op eventuele fabrieksfouten. Deze worden dus binnen deze termijn kostenloos hersteld.  Daarna krijgt u na inzending van een defect horloge altijd van te voren een prijsopgave als u dat wilt.

Zie voor verdere informatie over reparaties onze procedurepagina
Sinds enige jaren verzorgen we de service van Casio horloges. U kunt dus voor het repareren van uw horloge of het vervangen van de batterij bij ons terecht. Daarbuiten leveren we ook de onderdelen en horlogebandjes. De particuliere klant kan terecht in onze webwinkel, juweliers en dealers kunnen per mail of telefoon bestellen. Klik op de knop in het vak links voor meer info.
Horlogebandjes
Gebruiks-
aanwijzing